Siste innlegg

Lønn

Vi sørger for lønnsberedskap i en sårbar tid!

2 minutter Hvem skal sørge for at de ansatte får lønn dersom den lønnsansvarlige blir syk? Lønnskjøring krever mye fagkompetanse, og ikke hvem som helst kan overta denne rollen. Ved backup lønn står våre lønnspesialister klare til å rykke ut på kort varsel, slik at korrekt lønn kommer på konto til riktig tid.

Les
Blogg

Fra fradragsberettiget utgift – til ulovlig kundepleie

2 minutter Mange inviterer med seg kunder eller forretningsforbindelse på små eller store arrangementer. Hovedregelen er at bedrifter ikke gis fradrag for kundepleie (representasjon). Dette gjelder både gaver, middager, idrettsarrangementer, turer osv. Heldigvis, ingen regel uten unntak.

Les
Blogg

Tapte du i «skattelotteriet» igjen?

2 minutter Har du fått restskatt betyr det at du har betalt for lite skatt gjennom året som gikk. Sliter du med å forstå hvorfor? Sjekk ut punktene under slik at det ikke hender deg igjen!

Les
Blogg

Vil du sikre lønnsutbetalingen til dine ansatte?

2 minutter De fleste skriver og snakker om krisen vi står i for tiden, og med god grunn. Det er jo det som opptar oss alle, både på jobb og privat. Vi ønsker ikke å skremme eller ha et negativt fokus, men vil gjerne presentere et lite lyspunkt i tilværelsen! Vi kan sikre lønnsutbetalingen til dine medarbeidere, samme hvor usikkert alt er rundt oss.

Les

Designet og utviklet av adsign idèutvikling