Lønn

Lønnskjøring fra A – Å, enten du ønsker at vi tar hele jobben, eller bare deler av den.

Regnskap

Flytt regnskapet deres til oss. Sammen skreddersyr vi den beste løsningen for deres behov.

Lønn

Lønnskjøring fra A – Å, enten du ønsker at vi tar hele jobben, eller bare deler av den.

Rådgivning

Råd og veiledning rundt alt fra store avgjørelser til små kostnadsbesparelser.

Regnskap

Flytt regnskapet deres til oss. Sammen skreddersyr vi den beste løsningen for deres behov.

Lønn

Lønnskjøring fra A - Å, enten du ønsker at vi tar hele jobben, eller bare deler av den.

Rådgivning

Råd og veiledning rundt alt fra store avgjørelser til små kostnadsbesparelser.

Backup

På samme måte som en forsikrer bilen, huset og barna, kan en også sikre at lønnen alltid blir håndtert korrekt. I Proplan Regnskap kaller vi det en «Backup-avtale», som det heter så fint på nynorsk. I praksis betyr dette at vi går gjennom lønnsrutinene deres, noterer ned alle detaljer, og lagrer informasjonen på et trygt sted. Vi blir enige om utrykningstid, og hvem som skal gjøre hva dersom behovet melder seg. Om, hvis, når en slik situasjon skulle oppstå (les: permisjon, sykdom, nedbemanning o.l) står vi parat til å sikre lønn til alle ansatte, og god informasjonsflyt ut til offentlige instanser. Denne oppgaven håndterer vi på strak arm da vi har et kompetent fagmiljø med gode rutiner og systemer

Outsourcing

Proplan opplever at kravene til lønnsmedarbeideren øker; både i form av lover og regler, men også med ny teknologi. Dette tvinger mange virksomheter til å effektivisere lønnsavdelingen. Det krever et bredt fagmiljø for å være oppdatert på alt dette, og de færreste bedrifter i Norge har dette. I Proplan er vi over 15 årsverk som jobber med lønn mer eller mindre daglig, helt fra de rent tekniske tryllekunstnere, til lønnsekspertene som har bred erfaring fra flere ulike bedriftsavtaler. Lønn er gjerne den enkleste delen av virksomheten å outsource. Proplan erfarer at kunder som gjør dette reduserer kostnader og får mer tid til sin kjernevirksomhet. Bedriften blir mindre sårbar, og de minsker risiko. Proplan Regnskap har et bredt fagligmiljø på lønn, kombinert med et solid IT-hus i ryggen.

"I dag forsikrer vi oss mot alt i fra sjeggkre til utenomjordisk bortføring, men backup av lønn er det overraskende få som finner like viktig!"
Svein Grannes
Økonomidirektør i Proplan AS
Lønn

Vi sørger for lønnsberedskap i en sårbar tid!

2 minutter Hvem skal sørge for at de ansatte får lønn dersom den lønnsansvarlige blir syk? Lønnskjøring krever mye fagkompetanse, og ikke hvem som helst kan overta denne rollen. Ved backup lønn står våre lønnspesialister klare til å rykke ut på kort varsel, slik at korrekt lønn kommer på konto til riktig tid.

Blogg

Fra fradragsberettiget utgift – til ulovlig kundepleie

2 minutter Mange inviterer med seg kunder eller forretningsforbindelse på små eller store arrangementer. Hovedregelen er at bedrifter ikke gis fradrag for kundepleie (representasjon). Dette gjelder både gaver, middager, idrettsarrangementer, turer osv. Heldigvis, ingen regel uten unntak.

Ønsker du å vite mer om denne tjenesten? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg.

Designet og utviklet av adsign idèutvikling