Rådgivning

Råd og veiledning rundt alt fra store avgjørelser til små kostnadsbesparelser.

Rådgivningstjenester

Ingen firmaer er identiske i  hverken størrelse, drift eller ambisjoner. Det eneste de har til felles er ønsket om effektiv og lønnsom drift som gir resultater. Proplan Regnskap gir råd og bistand til alt fra enkeltmannsforetak som trenger kontroll på utgiftene, til store aksjeselskaper som ønsker innspill til modernisering og effektivisering av driften.

Med dagens stramme marginer er det enda viktigere å effektivisere og optimalisere din virksomhet. Proplan Regnskap kan bistå deg i denne prosessen. Våre medarbeidere kan videre bistå med en lang rekke andre oppgaver som for deg vil være totaløkonomisk lønnsomt.

"Samarbeidet med Proplan Regnskap har vært veldig bra. Vi er svært fornøyd med å ha et fast kontaktledd i Proplan Regnskap, og opplever henne som kompetent. Vi er trygge på Proplan Regnskap som leverandør."
Einar Vikeså Kjølberg
Daglig Leder i Vikeså Golv AS
Blogg

Fra fradragsberettiget utgift – til ulovlig kundepleie

2 minutter Mange inviterer med seg kunder eller forretningsforbindelse på små eller store arrangementer. Hovedregelen er at bedrifter ikke gis fradrag for kundepleie (representasjon). Dette gjelder både gaver, middager, idrettsarrangementer, turer osv. Heldigvis, ingen regel uten unntak.

Blogg

Tapte du i «skattelotteriet» igjen?

2 minutter Har du fått restskatt betyr det at du har betalt for lite skatt gjennom året som gikk. Sliter du med å forstå hvorfor? Sjekk ut punktene under slik at det ikke hender deg igjen!

Ønsker du å vite mer om denne tjenesten? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg.

Designet og utviklet av adsign idèutvikling