Rådgivning

Råd og veiledning rundt alt fra store avgjørelser til små kostnadsbesparelser.

Rådgivningstjenester

Ingen firmaer er identiske i  hverken størrelse, drift eller ambisjoner. Det eneste de har til felles er ønsket om effektiv og lønnsom drift som gir resultater. Proplan Regnskap gir råd og bistand til alt fra enkeltmannsforetak som trenger kontroll på utgiftene, til store aksjeselskaper som ønsker innspill til modernisering og effektivisering av driften.

Med dagens stramme marginer er det enda viktigere å effektivisere og optimalisere din virksomhet. Proplan Regnskap kan bistå deg i denne prosessen. Våre medarbeidere kan videre bistå med en lang rekke andre oppgaver som for deg vil være totaløkonomisk lønnsomt.

"Samarbeidet med Proplan Regnskap har vært veldig bra. Vi er svært fornøyd med å ha et fast kontaktledd i Proplan Regnskap, og opplever henne som kompetent. Vi er trygge på Proplan Regnskap som leverandør."
Einar Vikeså Kjølberg
Daglig Leder i Vikeså Golv AS
Lønn

Vi sørger for lønnsberedskap i en sårbar tid!

2 minutter Hvem skal sørge for at de ansatte får lønn dersom den lønnsansvarlige blir syk? Lønnskjøring krever mye fagkompetanse, og ikke hvem som helst kan overta denne rollen. Ved backup lønn står våre lønnspesialister klare til å rykke ut på kort varsel, slik at korrekt lønn kommer på konto til riktig tid.

Blogg

Fra fradragsberettiget utgift – til ulovlig kundepleie

2 minutter Mange inviterer med seg kunder eller forretningsforbindelse på små eller store arrangementer. Hovedregelen er at bedrifter ikke gis fradrag for kundepleie (representasjon). Dette gjelder både gaver, middager, idrettsarrangementer, turer osv. Heldigvis, ingen regel uten unntak.

Ønsker du å vite mer om denne tjenesten? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg.

Designet og utviklet av adsign idèutvikling